Ocak 2019
Ana Sayfa
Haber Dizini
Mart 2019
.
HEAVY METAL HABERLERİ
(Şubat 2019)
.
Within Temptation'ın yeni albümü sonunda yayınlandı
01.02.2019

Hollandalı Senfonik Metal grubu Within Temptation'ın geçtiğimiz yılın sonlarında çıkması beklenen ama bazı sorunlar nedeniyle geciken albümü Resist, 1 Şubat'ta yayınlandı.

Her yeni albümle ilk zamanlardaki tarzından yavaş yavaş uzaklaşan grup, Resist ile iyiden iyiye elektronik / alternatif rock tarzına dönmüş durumda. Kendi adıma bu değişimden mutlu olduğumu söyleyemem.

Albümdeki şarkılardan The Reckoning ve Raise Your Banner geçen yılın sonlarında single olarak çıkmıştı. Son single ise Supernova oldu.


Rotting Christ'ten ustalık eseri: "The Heretics"
15.02.2019

Yunanistan'ın iyi bilinen Black Metal gruplarından Rotting Christ, 13. stüdyo albümü The Heretics'i yayınladı.

Daha önce yayınladıkları iki lirik video Fire God and Fear ve Heaven and Hell and Fire ile nasıl bir albümün gelmekte olduğunu anlamıştık zaten.

Ülkemize de sık sık uğrayan grup, bu konuda 2019'u da boş geçmeyecek. 15 Kasım'da diğer bir efsane Moonspell ile birlikte Beşiktaş IF Performance Hall sahnesini paylaşacak.


Thrash Metal'in yaşlı kurtlarından yeni albüm
22.02.2019

Thrash Metal'in öncü gruplarından Overkill'in 19. stüdyo albümü The Wings of War, 22 Şubat'ta Nuclear Blast etiketiyle yayınlandı.

İlk sahne alışlarından 35 yıl sonra bile hala aynı enerjiyle müzik yapmaya devam eden grup, son albümlerinin açılış parçası Last Man Standing ile sonuna kadar burada olacaklarını net bir şekilde ortaya koyuyor.